Optimum Vision

"It was a great pleasure to have nbi work on our project, they really pay attention to detail and you always see a good finish. It was their careful attention to detail which allowed us to create a space to be proud of. It was nice to have the project completed on time with everything we wanted. I would highly recommend nbi to anyone looking for a refurbishment or re-fit”

Director

Client Brief

An independent optician in Berkshire, the owners of Optimum Vision Clinic were keen to have a new unit that would represent their commitment to high quality service and create an outstanding visual interior presence often found on the high street.  The only optician in the area, Optimum Vision planned to welcome clients from across Hampshire and Berkshire to their new sophisticated facility.

The Build

Working from a completely empty shell, our brief was to fit-out the entire space to a very high standard in every aspect of the project; reflecting their quality independent optician status.  Optimum Vision was eager that their new premises would align with their commitment to delivering a quality independent and personal service to their clients.

From floor to ceiling, we created a design that would reflect their excellent levels of welcoming service and enable their patients to choose from an excellent wide range of glasses and lenses, in addition to dispensing excellent advice.  Every area of the building was subject to a fresh new look.  This included new walls, doors, ceiling and a specialist porcelain ceramic flooring that would complement the nature of their professional practice.  Modern and minimalist wall displays were set up so that clients could easily view and try on a variety of frames.  As an independent optician, it was vital that their building became a state of the art facility that would be an encouraging site for all of their visitors to visit and return.

Project Outcome

For Optimum Vision Clinic, it was vital that their new building interior would contend with leading opticians often found on the high street.  With a four-week turnaround from shell to finish, we ensured that the project was completed in a tight timescale and to a very high standard.

Other recently completed projects

Imagine what we could do for you

View case studies
Quick Enquiry
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Where we are

Devonshire Business Centre, Devonshire House, Aviary Court, Wade Road, Basingstoke, RG24 8PE

Social Media